Loading...
Making privacy mainstream.
Mer info

Vi er ikke paranoide, vi er realister

Webkameraspionasje er et stort problem som kan true nettverkssikkerheten din. Derfor tror vi i Privatek, at alle fortjener å føle seg trygg på nett uten å måtte betale en premium pris. Det er vanskelig å garantere sikkerheten din med en programvareløsning. Dermed bestemte vi oss for at en mekanisk løsning ville være tryggere.

Vi introduserer Slider™, et billig og elegant webkamera deksel for dine enheter. Slider™ er et tynt deksel laget av høykvalitets aluminium, og er en perfekt erstatning for den stygge teipbiten alle bruker. Med kun et slide så er det umulig for andre å utnytte webkameraet ditt. Skal du bruke det igjen så er det bare et slide unna.

Egenskaper

EN MEKANISK LØSNING

Sammenlignet med programvare, er vårt webkamera deksel ugjennomtrengbart, noe som gjør vår mekaniske løsning til et mye bedre alternativ.

UMULIG Å HACKE

Slider™ dekker over kameraet helt til du selv velger å bruke det. Så lenge hackeren ikke er har fysisk tilgang til PCen din, så har du ingenting å bekymre deg for.

RASK INSTALLASJON

Slider™ kan monteres på noen få sekunder! Alt du trenger å gjøre er å fjerne 3M teipen på baksiden og sette den over webkameraet ditt.

KVALITETS MATERIALER

Slider™ er laget av materialer som går i et med designet til laptopen, nettbrettet og mobilen din.

ULTRA TYNN

Slider™ er 0.6mm tynn, som gjør den til verdens tynneste webkamera deksel. Hvilken som helst laptop kan lukkes uten problem med Slider™ installert.

KOSTNADS EFFEKTIV

Sammenlignet med våre konkurrenter er Slider™ det billigste webkamera dekselet på markedet i sin kategori. Vi tilbyr et elegant design til de rimeligste prisene.

Utviklet produkt

Enheter beskyttet

Priser vunnet

Fornøyde kunder

Om oss

Privatek er en produsent og selger av høykvalitets webkamera deksler. Målet vårt er at folk skal føle seg like trygge online som de gjør offline. De fleste beskytter seg selv ved å teipe over webkameraene sine, men vi synes at folk fortjener et kvalitetsprodukt som er funksjonelt uten en premium pris. Vårt mål med Privatek er å gjøre folk oppmerksomme på nettverkssikkerhet og å få produktene våre i hendene på så mange som mulig.

 • Det var en glede å jobbe med gutta fra Privatek. Slider ™ gjør at webkameraene våre alltid er sikre slik at vi kan fokusere på de viktige tingene!
  Ovitas AS, CEO
 • Kuben videregående skole valgte Privateks product, Slider™ for å styrke våre ansattes nettsikkerhet. Privatek har gitt oss vennlig og effektiv service, med løpende informasjon gjennom hele prosessen.
  Kjell Ove Hauge
  Kuben Videregående Skole, Rektor

KJØP NÅ

Prisene under er kun referanser, venligst kontakt oss for pristilbud og bestillinger.

Liten Pulje

kr35,00/stk

 • 50+ enheter
Kontakt oss

Middels pulje

kr30,00/stk

 • 500+ enheter
Kontakt oss

Stor pulje

kr25,00/stk

 • 5000+ enheter
Kontakt oss

Kontakt oss

Besøk oss

Privatek UB
Kabelgata 10-12
0580, OSLO

Kontakt oss

E-post: info@privatek.no
Telefon: +47 467 88 587